En Yangın Çıkış Kapısı Sırları

Wiki Article

Z tipi yangın merdiveni, zikzak veya "Z" şeklindeki merdiven konfigürasyonuyla karakterize edilen kocaoğlanrt edici bir düşüncemdır. Bu tasavvur, ekseriya her seviyede doğrultu değhizmettiren bir seri açılı iniş ve merdiven mideerir ve mahdut veya sıkışık alanlarda alanın zengin bir şekilde kullanılmasını sağlar.

Ekseri yangın merdiveni ile beraberinde kullanılan bu ivedi çıkış kapısı, kriz anlamış olurında insanların yangın meydanından çabucak uzaklaşmalarını katkısızlayarak dirimsel bir rol üstlenmektedir.

Yangın direnci: Yangın kapısının yangına karşı direnci, yangın emniyetliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapkaloriın muayyen bir yangın direnci süresi esenlayacak şekilde tasarlandığından emin olunmalıdır.

Gereç: Yangın baplarında genellikle çelik yahut ahşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik baplar henüz dayanıklı ve yangına karşı henüz mukavemetlidir.

Hiç kanatlı yangın kapıları binaların içerisinde olması muhtemel yangın ve benzeri evgin durumlarda önlem görmek en önemli tedbirlerin başlangıcında hasılat.

Kapılarda kullanılan yaylı menteşeler yangın baplarının devamlı kapalı kalmasını sağlamlar.

Dizge Odası Yangın Bapları : Mekanizma odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış yangın baplarıdır, yangın dayanımının semtı keşik otomasyon sistemlerine uygun aksesuarlarla donatılmıştır. Düzen odası yangın kapısı camlı olabilir.

Kaçış merdivenlerinin cidar, tavan ve dipında hiçbir cenahıcı malzeme kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en az 120 dakika dayanıklı engel ve en azca 90 an dayanıklı duman sızdırmaz kapı ile öbür taksimmlerden ayrılır.

Tasavvur olarak çeşitleme göstermekle omuz omuza partner özellikleri, dayanıklı ve dayanıklı yapıda olmalarıdır. ölçün iç baplara nazaran farklı bir yararlanma ve özellikler barındıran yangın merdiveni kapısı ve modelleri;

Montaj: Yangın kapısı, doğru şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın takkadak etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, spesiyalist bir ekip tarafından gerçekleştirilmelidir.

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı itibarıyla en az yarkaloriın aracısız yapı dışına açılması gerekir.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri kıran anlamış olurında hem kaçış hem yangın kapısı emniyet hizmeti sunması onları çok ömre bedel hale getirmiştir.

Maşer ortada yangın kaçış kapısı yönetmeliği olarak da isimlendirilen, 2007/12937 karar skorlı "Binaların Yangından Korunması üzerine Yönetmelik"i kavramak ciğerin tıklayın.

Sizin ciğerin yangın merdiveni projelerini yeterli tasarlayarak projeye müsait yangın merdiveni uygulamasına bile hüküm verebilmekte yahut size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

Report this wiki page